Catherine en Loes in Mexico en Guatemala

Bedankt!

Vriendjes,

We willen in dit laatste berichtje toch nog even de tijd nemen om iedereen te bedanken die heeft meegeholpen om dit schitterende avontuur mogelijk te maken voor ons. Ouders, school, vrienden en familie. Voor de steun die we kregen voor ons vertrek met de inzamelacties en tijdens ons verblijf met de aanmoedigende woorden! Iedereen, hartelijk BEDANKT!

We zijn ondertussen alweer 2 weken terug. Vreemd hoe rap je weer in die routine bent van ons luxe leven. Erg confronterend, de thuiskomst, hoe weinig wij hier stilstaan bij hoe goed we het hier hebben, en hoe verkwistend we met alles omgaan...

De reis en de stage waren werkelijk onvergetelijk! Zoveel mogen geven, maar nog veel meer teruggekregen. De Liefde, het geluk en de vriendschapdie we hebben gekregen van de plaatselijke bevolking was mooier dan woorden kunnen beschrijven. Deze herinneringen koesteren we voor de rest van ons leven!

Als laatste willen we nog een woordje richten aan Hanne en Kurt, De stichters van de casa materna in Pojom. 2 werkelijk schitterende mensen die hun dromen realiseren en hun leven in het teken zetten van deze mensen te helpen. Hiervoor alleen ons diepste respect. Julie zijn geweldig! blijven GAAN MAN :-)

Van 1 ding zijn we nu, meer dan ooit, 100% zeker:

LA FELICIDAD NO SE COMPRA CON DINERO (het geluk koop je niet met geld)!!!!

We hopen dat julie via deze blog een klein beetje hebben kunnen meegenieten van onze reis...

Muchos besos y muchos, muchos gracias

Catarina y luz

Reacties

Reacties

Bieke en co

Heel mooi afsluiter.
Geweldig wat jullie hebben gedaan.
Ik kan alleen maar hopen dat ik onze kids ook zo gedreven gaan zijn later.
Als ze 20 zijn stuur ik ze naar jou Catherine, dan maak je ze maar warm om ook zo een avontuur te beleven en toch iets terug te geven aan mensen die het minder goed dan ons hebben.
groetjes

bieke

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!